KATEGÓRIE

Baby Miniosky
Miniosky kukuričné chrumky červená repa a jablko

Miniosky kukuričné chrumky červená repa a jablko

Zloženie: Kukuričná krupica 60%, pšeno 20%, sušená červená repa 11%, sušené jablko 9%.Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka. Bezgluténový výrobok. Obsah lepku 20mg/kg.

0,77 
Košík
Na sklade
Miniosky kukuričné chrumky jahoda a jablko

Miniosky kukuričné chrumky jahoda a jablko

Zloženie: Kukuričná krupica 55%, pšeno 15%, sušené jahody 20%, sušené jablká 10%. Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka. Bezgluténový výrobok. Obsah lepku 20mg/kg.

0,86 
Košík
Na sklade
Miniosky ryžové chrumky

Miniosky ryžové chrumky

Zloženie: Ryžová krupica 100% Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka. Bezgluténový výrobok. Obsah lepku 20mg/kg.

0,62 
Košík
Na sklade

najobľúbenejšie

Novinka
Miniosky kukuričné chrumky jahoda a jablko

Miniosky kukuričné chrumky jahoda a jablko

Zloženie: Kukuričná krupica 55%, pšeno 15%, sušené jahody 20%, sušené jablká 10%. Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka. Bezgluténový výrobok. Obsah lepku 20mg/kg.

0,86 
Košík
Na sklade
Novinka
Miniosky kukuričné chrumky ovomix

Miniosky kukuričné chrumky ovomix

Zloženie: Kukuričná krupica 70%, cukor, koncentrát z červenej repy, farbivá meďnaté komplexy chlorofylov a chlorofylínov, kurkumín, regulátor kyslosti/ kyselina citrónová/, prírodné arómy: malina, kokos, citrón, pomaranč, banán.

0,97 
Košík
Na sklade
Novinka
Miniosky kukuričné chrumky slaný karamel

Miniosky kukuričné chrumky slaný karamel

Zloženie: kukuričná krupica 70%, cukor, karamel /E150a/, soľ, farbivá: regulátor kyslosti, kyselina cintrónová. Obsah soli je spôsobený výlučne prítomnosťou prirodzene sa vyskytujúceho sodíka.

0,91 
Košík
Na sklade

výhody chrumiek

Vegánske zloženie

Prírodné zloženie

Bez lepku

Bez konzervantov

Bez GMO

Menej cukru

Bez farbív

Baby produkt

Slovenský produkt

Tradičná slovenská receptúra